Generalforsamling 2024

29.febuar kl 19 Bjerre kro


Foreningen er vært ved gule ærter
Dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Beretning: Formandens beretning
3. Regnskab: Kasserer Niels Chr. Bech
4. Kontingent
5. Indkomne forslag
6. Beretning fra Præsteskoven
7. Valg til Bestyrelsen.
På valg er:
Bestyrelsen:
Niels Chr. Beck - modtager genvalg
Troels Haar Madsen - modtager genvalg
Suppleanter:
Kasper Heide Hansen
Lars Erik Skytte
Revisor
Revisorsuppleant
8. Eventuelt:
• Optælling af krageben.
• Lodder til bukkejagt i Præsteskoven
• Gavekort til Nika Jagtrejser
• Gavekort fra First Class Trophy
+ mange fine gaver fra sponsorer

 

 

                                                                                                                                                                                                                    

 

 

first class.JPG

Vores kunder vælger First Class Trophy af flere grunde - nogle af dem er:

  • Med World Champion konservator Ken Walker i spidsen for vores konservator-team kan du forvente et smuk trofæmontering, som du vil nyde i mange år. Ken Walker har vundet titlen "BEDST I VERDEN” ikke mindre end 3 gange. Vi får top-resultater på internationale konkurrencer. Se nogle af vores priser her: https://firstclasstrophy.com/international-awards
  • Vi er Europas største konservatorfirma og kan gennem stor-indkøb af de bedste materialer på markedet, producere kosteffektivt og dermed tilbyde markedets bedste priser. Download prislister og anden nyttig information:https://firstclasstrophy.com/marketing/links.pdf
  • Vi har hurtig og præcis kommunikation med kunden. Vi tilbyder vores kunder online adgang til web-baseret produktionsportal med "Track & Trace”
  • Vi har korte leveringstider - vi leverer normalt inden for 6-9 måneder efter, at vi har modtaget trofæet på vores værksted.

 

                                                                                                                                                                                                                    

 

nika.JPG

Vi har jagttilbud tilpasset dine behov både i forhold til byttet, prisen, jagtformen og området. Gennem årene har vi sendt jægere til seks forskellige kontinenter, og vi bruger vores erfaring til at skabe den bedste jagtoplevelse for den enkelte jæger samt mindre og større grupper. Jægerne, vi tager med på vores rejser, kommer hjem igen med trofæer og røvehistorier, der giver nye spændende samtaler og opfylder tiden frem til næste jagtrejse.

Hos NIKA Jagtrejser har vi i alle år haft kunden i centrum og fokuseret på jagttilbud tilpasset den enkelte. Dette betyder, at du kan ringe ind og få personlig rådgivning på alle tidspunkter i døgnet. Sidder du med en klar idé om, hvordan din jagtrejse skal foregå, så står vores dygtige ansatte klar til at give et uforpligtende tilbud.

Vores mange års erfaring og fokus på den enkelte jæger sikrer høj kvalitet på vores arrangerede ture, uanset hvilken jagtform eller hvilket område du er til. Vi tilbyder eksempelvis: drivjagt, bukkejagt, hjortejagt, bjørnejagt, storvildtjagt og fuglejagt samt meget mere. Området kan vælges ud fra et af vores mange terræner, statsskov og jagtklubber i flere forskellige lande.

Se mere om vores arrangerede ture herunder, hvor du finder vores store udvalg af jagtrejser. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på nika@nikajagtrejser.dk eller på telefon 28766458. Vi ser frem til at høre fra dig og er klar på at udfylde dine ønsker omkring den kommende jagtrejse.


Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

28. aug. 2023
Danmarks Jægerforbund på årets Food Festival i Aarhus
5. apr. 2023
DJ-Kreds 3 medlemmer inviteres hermed til gratis først til mølle frøudlevering d. 20. april 2023. Se invitationen her.
15. apr. 2024
Har du en riffel, som du ønsker at benytte til både jagt og sportsskydning i en skytteforening, så kræver det to særskilte tilladelser.
15. apr. 2024
PAC indfører ny procedurer for samtykke til gæstejagttegn, for at sikre at udenlandske jægere opfylder samme krav som danske jægere. MST opfordrer til at søge i god tid.
12. apr. 2024
Med et selvstændigt medlemskab af verdens største naturbeskyttelsesorganisation sikrer DJ sig adgang til politiske drøftelser om f.eks. rødlister på globalt plan.
11. apr. 2024
Et stort internationalt studie gør op med myten om, at et industrialiseret og ensartet landbrug er den eneste måde at sikre fødevare til alle.
11. apr. 2024
Den danske naturbeskyttelse og naturgenopretning er nu helt afhængig af, at folketinget og regeringen træffer de nødvendige beslutninger.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/