Fotogalleri

På denne side kan du vise billeder som et galleri, enkeltvis eller i en 'slider', som automatisk skifter mellem de valgte billeder.

Galleri:

Brevhoved.jpg

Her kan du læse lidt om hvad der sker på de forskellige aktiviteter.

Her kan du se billeder fra Rårup Jagtforening, gennem tiden.

Rævejagt:

Afholdes ved,  Rårup / As kær i jan. og feb. Mødested As forsamlinghus. der er guleærter eller suppe efter jagten.

Store fiskedag:

Afholdes i maj måned, hvor vi får en strålende modtagelse hos Tory og  Bent Lindby Birkemosevej 9 As. Kl. 0900 lyder startskuddet hvor formmanden kort fortæller om regler. (Gratis for medlemmer) køb foreningens blad som ekstraordinært medlem og du kan også være med.

Bukkepral:

16 maj 2015 vi mødes kl. 10 hos:Peder Gram Møllevej 5 Gram tlf. 41144860 hvor bukken præsenteres.

Andejagt:

 Ofte inviteres der på andejagter, hvor man får sin egen post medsikkerhedsanvisninger. Der er altid hundeførere med som så dækker alle jægere.

Haglbøssedag:

ANDEN SIDSTE i august, er der haglbøssedag i Rårup. Rårup jagtforening råder som de eneste i landet over specielle kastemaskiner hvor der kommer: bekasiner, sneppe, alm. duer og duer fra skæve vinkler. Der er løbende ræv. alle er velkomne.

Hundetræning: 

 Instruktør er Svend Erik Vilhelmsen for ydligere oplysninger kontakt 20167568

Skydning:

På skydebanen i Åle afholdes der flere skydninger med riffel fra liggende og til stående på forskellige afstande. Kontakt René Djurhus Petersen tlf. 40552696.

Salonskydning:

I feb. og marts er der 2 torsdage med salonskydning. kl. 1830. Adresse Sønderbakken i Glud. Kør ned af Søndebakken og lige efter du har passeret Glud skole på din højre hånd, står der et skilt med teksten Skydebane. Du finder skydebanen for endes af p pladsen.

Medbring selv rifler. Der er dog banerifler der kan lånes. Der kan købes amunition Øl og vand. Spørgsmål kan stilles til Carsten på tlf. 40681263.

 

Diverse: 

 Der er mange flere aktiviteter i Rårup Jagtforening som kommer senere.

 

 

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/