Maj 2016

 

En lille service oplysning til jægerne i Barrit og Stouby området Smil

Der blev den 16 Maj om morgenen nedlagt en Mårhund på Rosenvold Gods, det var en han, med en vægt på cirka 7 kg, den havde en fugl i munden.

En kontakt til Jagtlejeren på området blev indledt og der var super velvilje til at gøre et tiltag for at spore en evt mage med unger, Brian Kjølhede havde en han i hotel, som jo er vaccineret og sterilliseret , den blev af en Mårhundereguleringsjæger hentet i Ringkøbing og kørt til en grav tæt på hvor hannen blev nedlagt.

Der er lidt dårlig sende forhold i området, men i dag Tirsdag var der hul igennem, og den sidder i området ved løgballe camping kl 07.00 her til morgen.

Hvis i alle vil have i tankerne at der er en med halsbånd i området, og lige give jer tid til at tjekke det hvis i på bukkejagt ser en Mårhund, at den er på et sted i dag betyder ikke at den måske er det i morgen også, så den kan dukke op mange andre steder i den næste tid.

Der er nu i Hedensted kommune oprettet et lille udvalg der prøver at få et overblik over antallet og gøre det de kan for at få nedlagt nogle af dem, så ser i nogen, eller høre om det er vi meget glade for at få en henvendelse på det.

Hvis vi kan undgå at judas dyret bliver kørt over eller ved en fejl bliver skudt, sender jeg lidt info om hvor den bevæger sig hen i den kommende tid.

Har i spørgsmål eller andet omkring dette er i velkommen til at ringe til mig.

Til orientering er der fra 1/1-2016 og til nu nedlagt 18 stk Mårhunde i Bjerre herred, heraf er 2 taget med Judasdyr INDEN de fik unger

Mvh

Peder Jensen

Rårup Jagtforening

41144860

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/