Genneralforsamling 26/2 kl 19 Bjerre kro

 

Dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Beretning: Formandens beretning
3. Regnskab: Kasserer Niels Chr. Bech
4. Kontingent
5. Indkomne forslag
6. Beretning fra Præsteskoven
7. Valg til Bestyrelsen.
På valg er:
Bestyrelsen:
Søren Beck - modtager genvalg
Suppleanter:
    Kasper Heide
    Lars Erik Skytte
    Revisor
    Revisorsuppleant
8. Eventuelt:
    Optælling af krageben.
    Lodder til bukkejagt i Præsteskoven
    Gavekort til Nika Jagtrejser & Gavekort fra First Class Trophy
    + mange fine gaver fra sponsorer

 

 

                                                                                                                                                                                                                    

 

 

first class.JPG

Vores kunder vælger First Class Trophy af flere grunde - nogle af dem er:

  • Med World Champion konservator Ken Walker i spidsen for vores konservator-team kan du forvente et smuk trofæmontering, som du vil nyde i mange år. Ken Walker har vundet titlen "BEDST I VERDEN” ikke mindre end 3 gange. Vi får top-resultater på internationale konkurrencer. Se nogle af vores priser her: https://firstclasstrophy.com/international-awards
  • Vi er Europas største konservatorfirma og kan gennem stor-indkøb af de bedste materialer på markedet, producere kosteffektivt og dermed tilbyde markedets bedste priser. Download prislister og anden nyttig information:https://firstclasstrophy.com/marketing/links.pdf
  • Vi har hurtig og præcis kommunikation med kunden. Vi tilbyder vores kunder online adgang til web-baseret produktionsportal med "Track & Trace”
  • Vi har korte leveringstider - vi leverer normalt inden for 6-9 måneder efter, at vi har modtaget trofæet på vores værksted.

 

                                                                                                                                                                                                                    ​​​​​​​

 

nika.JPG

Vi har jagttilbud tilpasset dine behov både i forhold til byttet, prisen, jagtformen og området. Gennem årene har vi sendt jægere til seks forskellige kontinenter, og vi bruger vores erfaring til at skabe den bedste jagtoplevelse for den enkelte jæger samt mindre og større grupper. Jægerne, vi tager med på vores rejser, kommer hjem igen med trofæer og røvehistorier, der giver nye spændende samtaler og opfylder tiden frem til næste jagtrejse.

Hos NIKA Jagtrejser har vi i alle år haft kunden i centrum og fokuseret på jagttilbud tilpasset den enkelte. Dette betyder, at du kan ringe ind og få personlig rådgivning på alle tidspunkter i døgnet. Sidder du med en klar idé om, hvordan din jagtrejse skal foregå, så står vores dygtige ansatte klar til at give et uforpligtende tilbud.

Vores mange års erfaring og fokus på den enkelte jæger sikrer høj kvalitet på vores arrangerede ture, uanset hvilken jagtform eller hvilket område du er til. Vi tilbyder eksempelvis: drivjagt, bukkejagt, hjortejagt, bjørnejagt, storvildtjagt og fuglejagt samt meget mere. Området kan vælges ud fra et af vores mange terræner, statsskov og jagtklubber i flere forskellige lande.

Se mere om vores arrangerede ture herunder, hvor du finder vores store udvalg af jagtrejser. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på nika@nikajagtrejser.dk eller på telefon 28766458. Vi ser frem til at høre fra dig og er klar på at udfylde dine ønsker omkring den kommende jagtrejse.


Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

5. jun. 2022
KVALIFIKATIONS SKYDNING TIL FM 25 JUNI KREDS 3 FOREGÅR I 2022 PÅ ÅRHUS SKYDEBANE
5. jun. 2022
Resultater fra kvalifikationsskydning i jagtskydning i kreds 3, 29. maj 2022 på Norddjurs Flugtskydningscenter
18. maj 2022
Kreds 3 indbyder igen i år til en hel weekend med jagtfeltskydning lørdag og søndag den 25. og 26. juni 2022 i Hevring skydeterræn. Alle er velkomne!
31. mar. 2023
DJ's fokus på blyfri ammunition til din riffel fortsætter i april. Over hele landet kan du teste de fleste blyfrie produkter, der findes på det danske marked i dag.
31. mar. 2023
De første erfaringer er indsamlet, og vidensdelingen fortsætter. Skal ederfuglebestanden hjælpes yderligere i Danmark, må mange flere vil bidrage med opsætning af shelters.
30. mar. 2023
Som medlem af DJ kan du i disse dage finde april-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.
30. mar. 2023
Kunne du tænke dig at vinde en Burris FOUR XE 3-12x56 sigtekikkert til en værdi af 5.499,-? Så deltag i konkurrencen her.
29. mar. 2023
Kom til Borris lørdag den 6. maj og træn riffel- og flugtskydning på samme tid med dit kombinationsvåben!

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/