Generalforsamling 2024

29.febuar kl 19 Bjerre kro


Foreningen er vært ved gule ærter
Dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Beretning: Formandens beretning
3. Regnskab: Kasserer Niels Chr. Bech
4. Kontingent
5. Indkomne forslag
6. Beretning fra Præsteskoven
7. Valg til Bestyrelsen.
På valg er:
Bestyrelsen:
Niels Chr. Beck - modtager genvalg
Troels Haar Madsen - modtager genvalg
Suppleanter:
Kasper Heide Hansen
Lars Erik Skytte
Revisor
Revisorsuppleant
8. Eventuelt:
• Optælling af krageben.
• Lodder til bukkejagt i Præsteskoven
• Gavekort til Nika Jagtrejser
• Gavekort fra First Class Trophy
+ mange fine gaver fra sponsorer

 

 

                                                                                                                                                                                                                    

 

 

first class.JPG

Vores kunder vælger First Class Trophy af flere grunde - nogle af dem er:

  • Med World Champion konservator Ken Walker i spidsen for vores konservator-team kan du forvente et smuk trofæmontering, som du vil nyde i mange år. Ken Walker har vundet titlen "BEDST I VERDEN” ikke mindre end 3 gange. Vi får top-resultater på internationale konkurrencer. Se nogle af vores priser her: https://firstclasstrophy.com/international-awards
  • Vi er Europas største konservatorfirma og kan gennem stor-indkøb af de bedste materialer på markedet, producere kosteffektivt og dermed tilbyde markedets bedste priser. Download prislister og anden nyttig information:https://firstclasstrophy.com/marketing/links.pdf
  • Vi har hurtig og præcis kommunikation med kunden. Vi tilbyder vores kunder online adgang til web-baseret produktionsportal med "Track & Trace”
  • Vi har korte leveringstider - vi leverer normalt inden for 6-9 måneder efter, at vi har modtaget trofæet på vores værksted.

 

                                                                                                                                                                                                                    

 

nika.JPG

Vi har jagttilbud tilpasset dine behov både i forhold til byttet, prisen, jagtformen og området. Gennem årene har vi sendt jægere til seks forskellige kontinenter, og vi bruger vores erfaring til at skabe den bedste jagtoplevelse for den enkelte jæger samt mindre og større grupper. Jægerne, vi tager med på vores rejser, kommer hjem igen med trofæer og røvehistorier, der giver nye spændende samtaler og opfylder tiden frem til næste jagtrejse.

Hos NIKA Jagtrejser har vi i alle år haft kunden i centrum og fokuseret på jagttilbud tilpasset den enkelte. Dette betyder, at du kan ringe ind og få personlig rådgivning på alle tidspunkter i døgnet. Sidder du med en klar idé om, hvordan din jagtrejse skal foregå, så står vores dygtige ansatte klar til at give et uforpligtende tilbud.

Vores mange års erfaring og fokus på den enkelte jæger sikrer høj kvalitet på vores arrangerede ture, uanset hvilken jagtform eller hvilket område du er til. Vi tilbyder eksempelvis: drivjagt, bukkejagt, hjortejagt, bjørnejagt, storvildtjagt og fuglejagt samt meget mere. Området kan vælges ud fra et af vores mange terræner, statsskov og jagtklubber i flere forskellige lande.

Se mere om vores arrangerede ture herunder, hvor du finder vores store udvalg af jagtrejser. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på nika@nikajagtrejser.dk eller på telefon 28766458. Vi ser frem til at høre fra dig og er klar på at udfylde dine ønsker omkring den kommende jagtrejse.


Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

28. aug. 2023
Danmarks Jægerforbund på årets Food Festival i Aarhus
5. apr. 2023
DJ-Kreds 3 medlemmer inviteres hermed til gratis først til mølle frøudlevering d. 20. april 2023. Se invitationen her.
23. maj 2024
Da Allingåbro skytteforening udvidede med baner til løbende vildt, hjalp DJ's skydebaneteam med miljøgodkendelse, mv. Nu står de nye baner klar til Åbent hus.
23. maj 2024
På årets første sommerdag mødtes 45 glade og forventningsfulde bueskytter til første runde af Det Gyldne Slip 2024 i Nordjylland.
22. maj 2024
I sine ca. 20 år som har schweisshundefører Leif Stonor Nielsen årligt haft to til fem opgaver med dåhjorte, der har viklet geviret ind i fremlegemer.
22. maj 2024
Man er ikke herre over alt i livet. Ej heller, om man kan fortsætte som bukkejæger. Læs her om en jæger med Parkinsons sygdom, som måske oplevede sin sidste bukkejagt.
21. maj 2024
DJ er igen i år at finde på Naturmødet i Hirtshals den 23.-25. maj. Vi deltager for at tale med de andre grønne organisationer og natur-interesserede fra hele landet.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/